De Industriedesk – wie zijn wij, wat doen wij

De afgelopen jaren hebben we de nodige stappen gezet om u als klant zo efficiënt en professioneel mogelijk te kunnen bedienen. Zo hebben wij sinds september 2012 een Customer Desk; voor alle klanten de eerste ingang bij GTS en de snelste weg naar een antwoord op maat.

Wij hebben ervaren dat dit centrale meldpunt aan een grote behoefte voldoet. Sinds 2015 hebben we een aparte desk voor de beantwoording van vragen van aangesloten industrieën. De Industrie Desk is op alle werkdagen bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 via telefoon (050 5212323) of mail (industriedesk@gastransport.nl).

Foto © GTS (vlnr): Harry Smit, Altinus Meijer, Pieter Smith, Frauke Hüning, Jos Ridder, Jos Luiks, Gerdina Klevering. Foto © GTS (vlnr): Harry Smit, Altinus Meijer, Pieter Smith, Frauke Hüning, Jos Ridder, Jos Luiks, Gerdina Klevering.

Als u telefonisch contact opneemt krijgt u één van ons te spreken of, als we in-gesprek zijn, wordt u doorgeschakeld naar het secretariaat van de afdeling.

De Industrie Desk van GTS beantwoordt uw vragen omtrent de levering van gas op uw locatie. In grote lijnen betreft dat vragen over uw aansluiting, veiligheid, de kwaliteit van het gas, meetzaken en invoeding van (groen) gas in het net van GTS. Voor andere vragen zoeken wij de benodigde expertise binnen GTS, of wij wijzen u op expertise elders.