Informatiedagen Industrie op 19 en 24 april

17 feb 2012

Gas Transport Services nodigt haar klanten van harte uit voor de jaarlijkse ‘Informatiedagen voor de industrie’.

Tijdens deze dagen kunnen wij elkaar persoonlijk ontmoeten en met elkaar van gedachten wisselen over de ontwikkelingen op het gebied van gas(transport) en dat zijn er velen. Vorig jaar trad het nieuwe markt- en balanceringsmodel  in werking en werd de eerste LNG terminal van Nederland aangesloten op ons netwerk. Bovendien is eind vorig jaar het Open Season 2017 van start gegaan, waarin wij de markt de mogelijkheid bieden de behoefte aan additionele transportcapaciteit aan ons kenbaar te maken.

 

Ook de komende jaren blijft de gaswereld volop in beweging. Daarom verzorgen we tijdens de informatiedagen een aantal presentaties over belangrijke ontwikkelingen. We zullen u o.a. informeren over het invoeden van groen gas in ons transportnet. Daarnaast willen we u bijpraten over ons voornemen om vanaf 2012 te starten met een zeer omvangrijk onderhoudsprogramma om ervoor te zorgen dat ons netwerk ook de komende 50 jaar ‘fit for purpose’ is. Een programma dat we zonder uw hulp niet kunnen realiseren.

Uiteraard is er volop gelegenheid om over deze en andere onderwerpen vragen te stellen. Heeft u bepaalde onderwerpen waar u graag over geïnformeerd wilt worden? Binnenkort ontvangt u van ons een e-mail met een uitnodiging om deze onderwerpen aan ons door te geven.

De Informatiedagen zijn dit jaar op:

  • donderdagmiddag 19 april 2012, Novotel Rotterdam Brainpark te Rotterdam
  • dinsdagmiddag 24 april 2012, Hotel Cantharel te Apeldoorn (Ugchelen)

In maart ontvangt u als klant de officiële uitnodiging voor deze bijeenkomsten waarna u zich kunt aanmelden voor één van de dagen. Noteert u ze nu vast in uw agenda dan weten we zeker dat we elkaar treffen!